Tunnekeskeinen terapia


Terapian tarkoituksena on pureutua ongelmien syihin, jotka ovat usein tiedostamattomia.Terapian avulla on tarkoitus ymmärtää, hyväksyä ja tarvittaessa käydä läpi elämän kipukohtia ja päästää niistä myös irti. Tavoitteena on omien jo olemassaolevien voimavarojen ja hyveiden ymmärtäminen ja niiden esille saaminen.

Terapiassa pääasiallisena menetelmänä käytetään maalausta keskustelun ohessa. Pääasiassa käytetään maalaustekniikkaa, jossa maalataan märillä väreillä märälle paperille. Kyseessä ei ole piirtäminen vaan värien käyttäminen, joten piirustustaitoa ei tarvita.  Maalauksessa käytetään taustalla musiikkia tukemaan tunteiden purkamista sekä uusien mahdollisuuksien luomista.

Mielikuvatyöskentelyn avulla  päästään käsiksi sisällä alitajunnassa oleviin tunnelukkoihin ja luodaan myös uusia haluttuja mahdollisuuksia elämään.

Kukkaterapiatipat, joita käytetään terapiassa tukena, auttavat omien sisäisten lukkojen tiedostamisessa ja tunteiden ja mielen hallitsemisessa ja niiden avulla voidaan vahvistaa ihmisen sisällä olevia hyveitä.

Kehon hoitamisessa käytetään Perinteisen kiinalaisen lääketieteen (PKL) oppeihin perustuvia menetelmiä ja äänirautahoitoa. Kehon hoidossa käsitellään sekä meridiaaneja eli energiaratoja sekä niissä sijaitsevia akupisteitä joko käsin painaen tai akupunktioneuloilla. Keho ja mieli tasapainottuvat ja tulevat elinvoimaisemmiksi. Hoito on myös hyvin rentouttava.

Ennen kaikkea tunnekeskeinen terapia auttaa ihmistä löytämään oman itsensä, kuuntelemaan sisäistä ääntään ja kulkemaan omaa sielunpolkuaan onnellisena ja hyvinvoivana.

Terapia pureutuu hyvin masennuksen ja muiden mielen ongelmien syihin. Psykosomaattiset oireet mm. kivut, huonovointisuus, päänsärky, oksentelu, huimaus, pyörrytys, väsymys, tulehdustaudit jne.ovat merkkejä kehon epätasapainosta fyysisellä, psyykkisellä tai henkisellä tasolla ja terapia pureutuu juuri näiden oireiden syihin.

Tunnekeskeinen terapia voi olla myös terveyttä edistävää ja ennaltaehkäisevää.

Hinta:

80€ / h ja 120€ / 1,5h sis.alv 24%

Työttömien ja opiskelijoiden kanssa voidaan neuvotella hinnasta.


Tarja Repo

puh. 040-703 6453, email. tarja@lumpeenkukka.fi

 

tarja 18 rajattu 1

 

Tampereen Tunnekeskus Lumpeenkukka, puh. 040-703 6453, Tammelan puistokatu 26-28, 33100 Tampere