Refleksologia/ koko kehon vyöhyketerapia

 

Refleksologia on hoitomuoto, jonka tavoitteena on elvyttää kehon omat parantavat voimavarat. Hoidossa kehon toiminnanhäiriöitä hoidetaan alueelta, pisteeltä tai linjalta, joka sijaitsee muualla kuin itse ongelma-alueella.

Hoito tapahtuu iholta eri tekniikoin käsittelemällä; painelemalla sormin, tai joskus erityisen tarkkoja pisteitä voidaan käsitellä myös vyöhykepuikoilla.

 

1

 

Hoito räätälöidään aina asiakkaan terveydentila, ikä ja voimavarat huomioiden. Refleksologinen vyöhyketerapia hoito on turvallista kaiken ikäisille, ja sopii niin vastasyntyneillekin, kuin raskaana olevillekin lempeänä, mutta tehokkaana hoitomuotona.

                                                                                                                                                

2

 

Tunnekeskus Lumpeenkukassa refleksologiahoitoja tekevä Marja Jokela on valmistunut 1995 refleksologiksi. Hän on erikoistunut vauvojen, lapsettomuuden, stressiperäisten ongelmien sekä erityisherkkien asiakkaiden hoitamiseen.  NLP:tä hän soveltaa refleksologiahoitojen yhteydessä auttaen asiakkaitaan tunnistamaan kehon tunnejännitteitä. Fytoterapia on apuna, kun tarvitaan ohjausta ravintoon ja lisäravinteisiin liittyen.

 

Marja Jokela

Dagaz Ky

0400 854 227

marja.jokela(ät)luonnollisesti.com

www.luonnollisesti.com

Tampereen Tunnekeskus Lumpeenkukka, puh. 040-703 6453, Tammelan puistokatu 26-28, 33100 Tampere