Tule Naiseksi -joka Olet -illat Tunnekeskus Lumpeenkukassa

kesällä 2018

 

Maalaamalla kohti vapautta! Teemana kurssilla on irtipäästäminen vanhoista ajattelumalleista ja uskomuksista, jotka estävät sinua olemasta se joka oikeasti olet. Kurssilla päästään käsiksi tunnelukkoihin, jotka avautuessaan mahdollistavat uuden syntymisen. Värityöskentelyn avulla vahvuutesi tulevat näkyviksi. Menetelmät ovat yksinkertaisia ja opit kurssilla erilaisia tapoja työskennellä ja voit käyttää samoja menetelmiä myös kotona.

Ensimmäinen ilta on keskiviikkona 13.6 klo 18-21. Muut illat ovat 20.6 ja 27.6.  Ryhmä pidetään, jos ilmoittautuneita on vähintään neljä. Kolmen illan kurssin hinta on 105€, yksittäisen illan hinta on 40€/ilta, sis. alv24%, materiaalit (5€/kerta) ja teen sekä pientä purtavaa. Työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset -10%. Työskentelemme sisätiloissa.

Ilmoittautumiset Tarjalle 11.6 mennessä : 040-7036453 tai tarja@lumpeenkukka.fi

Paikka: Tunnekeskus Lumpeenkukka, os. Tammelan puistokatu 26-28, Tampere

Ohjaajana: Tunnekeskeinen taideterapiaohjaaja ja - hyvinvointivalmentaja Tarja Repo

 

Tule Naiseksi -joka Olet -illat Toijalassa kesällä 2018

 

Maalaamalla kohti vapautta! Teemana kurssilla on irtipäästäminen vanhoista ajattelumalleista ja uskomuksista, jotka estävät sinua olemasta se joka oikeasti olet. Kurssilla päästään käsiksi tunnelukkoihin, jotka avautuessaan mahdollistavat uuden syntymisen. Värityöskentelyn avulla vahvuutesi tulevat näkyviksi. Menetelmät ovat yksinkertaisia ja opit kurssilla erilaisia tapoja työskennellä ja voit käyttää samoja menetelmiä myös kotona.

Ensimmäinen ilta on torstaina 14.6 klo 18-21. Muut illat ovat 21.6 ja 28.6.  Ryhmä pidetään, jos ilmoittautuneita on vähintään neljä. Kolmen illan kurssin hinta on 105€, yksittäisen illan hinta on 40€/ilta, sis. alv24%, materiaalit (5€/kerta) ja teen sekä pientä purtavaa. Työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset -10%. Työskentelemme kodassa ja ulkona sään salliessa.

Ilmoittautumiset Tarjalle 11.6 mennessä: 040-7036453 tai tarja@lumpeenkukka.fi

Paikka: Ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ohjaajana: Tunnekeskeinen taideterapiaohjaaja ja - hyvinvointivalmentaja Tarja Repo
 

 

 Tule Naiseksi – joka Olet!

–kurssit Frantsilassa 16.-18.7 ja 20.-22.7.2018

Löydä oma feminiinisyytesi, naiseutesi ja intohimosi polku…

Tule kuuntelemaan naiseuttasi, nauttimaan siitä ja herättelemään sitä rauhaisaan luonnonkauniiseen Frantsilan Hyvän Olon Keskukseen!

 

tulenaiseksijokaolet

 

 

Kurssin aikana voit keskittyä itseesi, omaan naiseuteesi, sen olemassaoloon ja voimaan. Kun pääset kiinni tunteisiin, jotka ovat naiseutesi esteenä, voit myös työstää niitä ja löytää niiden alta uusia energisiä ja valovoimaisia puolia itsestäsi.Voit tulla kurssille, vaikka olisit jo aiemmin osallistunut Tule Naiseksi - joka olet kurssille, koska uuden ryhmän kanssa voit löytää taas uusia naisellisia puolia itsestäsi!

Tarja Repo ohjaa kurssilla tunnetyöskentelyä. Tunnetyöskentelyssä käytämme erilaisia luovia ja toiminnallisia menetelmiä, kuten maalaamista, liikettä ja tanssia, musiikkia, hengitystä ja mielikuvatyöskentelyä. Teemana on päästää irti vanhoista negatiivisista ajatusmalleista ja tunteista, jotka liittyvät naiseuteemme. Maalaamme märkää märällä tekniikalla, jonka avulla voimme purkaa vanhoja tunteita ja ajatusmalleja, sekä luoda jotain uutta ja ainutlaatuista. Aikaisempaa kokemusta taiteellisista menetelmistä ei tarvita! Tarjan johdolla tehdään myös kehoa avaavia meridiaanivenytyksiä.

Päivi Kaskimäki johdattaa sinut löytämään oman potentiaalisi maya-astrologian valossa ja näkemään sen tiellä olevat esteet.

Tutustumme myös kukkatippoihin ja niiden harmonisoivaan vaikutukseen. Jokainen saa mukaansa Naiseus -kukkatipat.

Tule mukaan rohkeasti rentona omana itsenäsi! Ota mukaan joogamatto tai muu alusta ja rennot joustavat vaatteet. Varaa myös mukaasi naisellisia hameita, mekkoja, huiveja, koruja ja kenkiä.

Kurssi alkaa ma/pe klo 16 ( klo 19 illallinen ) ja päättyy ke/su klo 16 iltapäiväkahvin merkeissä.  Kurssiin sisältyy rentouttava yrttisauna, jossa on kaikki Frantsilan hygieniatuotteet käytettävissä. 

Kurssin vetäjät: Tunnekeskeinen taideterapiaohjaaja ja -hyvinvointivalmentaja Tarja Repo ja maya-astrologi,  Päivi Kaskimäki.

Tarja työskentelee tunnekeskeisenä terapeuttina, hyvinvointivalmentajana, kouluttajana ja työnohjaajana Tampereella Tunnekeskus Lumpeenkukassa, ks. lumpeenkukka.fi. ja Päivi tekee henkilökohtaisia tulkintoja myös Tunnekeskus Lumpeenkukassa, ks. paivikaskimaki.com 

 

1 Paivi Kaskimaki  tarja 18 rajattu 1

Päivi Kaskimäki                               Tarja Repo

 

Kurssin hinta: 260€ sis. alv 24%, ohjauksen, materiaalit ja kukkatipat. Kurssin hinta työttömille ja kotiäideille 240€, sis. alv 24%, Kurssille otetaan max 14 henkilöä / kurssi. Varausmaksu 130€ / 120€, joka vähennetään kurssimaksusta. Myös osamaksumahdollisuus kirjallisella sopimuksella!

Sitova ilmoittautuminen viimeistään kolme viikkoa ennen kurssin alkamistaTarjalle 040-7036453/tekstiviesti tai tarja@lumpeenkukka.fi. Samalla maksetaan kurssi/varausmaksu Tunnekeskus Lumpeenkukan tilille FI14 4726 0010 0471 78 viestillä: Frantsilan kurssi ja pvm. Voit kysyä vapaita paikkoja kurssiin asti! Peruutusehdot: Varausmaksua ei palauteta kuin lääkärintodistusta vastaan, jos kurssilainen peruu osallistumisensa alle kolme viikkoa ennen kurssia.

Lisätiedot majoituksesta, ruokailusta sekä varaukset: Aija Lento 040-5918742 tai info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi . Voit varata Aijalta täysihoitopaketin, johon kuuluu aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja yöpyminen sekä yrttisauna, hinta on 159€ omin lakanoin ja pyyhkein. Täysihoto maksetaan Frantsilassa paikan päällä.

Naiseutesi on luovuutesi ja seksuaalisuutesi lähde!

Kesän 2017 Tule Naiseksi - joka Olet -kurssilaisen kokemuksia viestinä muille Naisille:

* Kurssi oli intensiivinen matka omaa naiseuteen. Vahvoja tunteita, paluu lapsuuteen ja syviä oivalluksia itsestään. Kyyneleitä, tanssia, maalausta ja hysteeristä naurua. Yrttisaunan ihania löylyjä ja huikeiden naisten vertaistukea ja ymmärrystä. Voimaannuttavaa joogaa ja ihanaa kasvisruokaa. Kiitos! - Ella

* Suosittelen kurssia kaikenikäisille naisille! Auttaa käsittelemään tunteita, niitä vaikeitakin. Porukan voima on uskomaton, toisista saa paljon tukea ja energiaa. Mukana oli kaikenikäisiä naisia. Maalausta jännitin etukäteen, mutta hyvin se sujui kokemattomaltakin. - M.L.

* Naiskurssilla tehdään paljon tunnetyöskentelyä, koitetaan avata ja sallia kaikenlaisia tunteita. Ryhmädynamiikka oli lämmin ja tukeva. Kiva huomata, että kaikilla osallistujanailla on lopulta aika samalaisia aiheita ja ongelmia.

* Kurssi ei katso ikää tai elämäntilannetta, se on tarkoitettu kaikille naisille. Tule avoimin mielin ottamaan askel sisimpääsi, naiseutesi juurille. <3:lla Marjo

* Kurssi sopii jokaiselle, joka haluaa syventää itsetuntemustaan ihmisenä ja naisena! -Kirsi

* Ympäristö aivan mahtava. Lempeä kurssi, sai olla oma itsensä. - Mimu

* Ihana kurssi, turvallinen paikka avata tunteitaan ja sisäistä maailmaa. Kurssipaikka oli loistava. Sain rohkeutta oman naiseuden ilmaisuun. - A-K
* Kannattaa lähteä, kaikenlainen tunneterapeuttinen työskentely kantaa aina hedelmää! - E.N.
* Kaikenikäisten naisten tarinat ja yhdistävät naurut -ja itkutkin ovat kannattelevia. - Minttu

 

 

 

 

frantsila frantsila2

 

Kuva 8 minä kukkatippapullo Kuva 17 äänirautapuhdistusta

 

kuva1 Kuva 18 Vihtori tanssi

 

 

 

 

 

Tampereen Tunnekeskus Lumpeenkukka, puh. 040-703 6453, Tammelan puistokatu 26-28, 33100 Tampere