Tule Naiseksi – joka Olet!

–kurssi Frantsilassa 4.-6.6.2019

 

 

tulenaiseksijokaolet

 

 

Muutos on sinulle mahdollisuus!

 

Tule löytämään itsestäsi voima muutokseen. Olet ehkä miettinyt pitkään jotain unelmaasi, mutta sen toteuttaminen tuntuu mahdottomalta. Kurssi on myös sinua varten, joka olet suurten muutosten pyörteissä.

 

Kurssilla voit lähteä matkalle omaan itseesi, omaan vahvuuksiisi tunteiden työstämisen kautta. Tarja johdattelee sinut lempeästi tiedostamattomien tunteiden äärelle ja voit sen jälkeen nähdä unelmasi kirkkaampana ja lähteä myös toteuttamaan sitä uudella voimalla. Kurssi on myös sinua varten, joka olet suurten muutosten keskellä ja tarvitset siihen tukea.Voit tulla kurssille, vaikka olisit jo aiemmin osallistunut Tule Naiseksi - joka olet kurssille, koska uuden ryhmän kanssa voit löytää taas uusia naisellisia puolia itsestäsi!

Tunnetyöskentelyssä käytämme erilaisia luovia ja toiminnallisia menetelmiä, kuten maalaamista, liikettä ja tanssia, musiikkia, hengitystä ja mielikuvatyöskentelyä. Teemana on päästää irti vanhoista negatiivisista ajatusmalleista ja tunteista, jotka liittyvät naiseuteemme. Maalaamme märkää märällä tekniikalla, jonka avulla voimme purkaa vanhoja tunteita ja ajatusmalleja, sekä luoda jotain uutta ja ainutlaatuista. Aikaisempaa kokemusta taiteellisista menetelmistä ei tarvita! Tarja tekee myös ryhmälle yhteisesti energiahoitoa, käyttäen väileinä musiikkia, ääntä ja kanavoitua energiaa.Tarjan johdolla tehdään myös kehoa avaavia meridiaanivenytyksiä.

Tutustumme myös kukkatippoihin ja niiden harmonisoivaan vaikutukseen. Jokainen saa mukaansa Naiseus -kukkatipat.

Tule mukaan rohkeasti rentona omana itsenäsi! Ota mukaan joogamatto tai muu alusta ja rennot joustavat vaatteet. Voit varata halutessasi myös mukaasi naisellisia hameita, mekkoja, huiveja, koruja ja kenkiä.

Kurssi alkaa ti klo 16 ( klo 19 illallinen ) ja päättyy to klo 16 iltapäiväkahvin merkeissä.  Kurssiin sisältyy rentouttava yrttisauna, jossa on kaikki Frantsilan hygieniatuotteet käytettävissä. 

Kurssin vetäjä: Tunnekeskeinen taideterapiaohjaaja ja -hyvinvointivalmentaja Tarja Repo

Tarja työskentelee tunnekeskeisenä terapeuttina, hyvinvointivalmentajana, kouluttajana ja työnohjaajana Tampereella Tunnekeskus Lumpeenkukassa, Tarjalla on myös vastaanotto sekä kursseja Toijalassa. ks. lumpeenkukka.fi.

Kurssin hinta: 190€ sis. alv 24%, ohjauksen, materiaalit ja kukkatipat. Kurssin hinta työttömille ja kotiäideille 160€, sis. alv 24%, Kurssille otetaan max 14 henkilöä / kurssi. Myös osamaksumahdollisuus!

Ilmoittautuminen Tarjalle 040-7036453/tekstiviesti tai tarja@lumpeenkukka.fi. Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisajan päätyttyä Tunnekeskus Lumpeenkukan tilille FI14 4726 0010 0471 78 viestillä: Frantsilan kurssi ja pvm. Voit kysyä vapaita paikkoja kurssiin saakka.

Lisätiedot majoituksesta, ruokailusta sekä varaukset: Aija Lento 040-5918742 tai info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi . Voit varata Aijalta täysihoitopaketin, johon kuuluu aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja yöpyminen sekä yrttisauna, hinta on 159€ omin lakanoin ja pyyhkein. Täysihoto maksetaan Frantsilassa paikan päällä.

Kurssipaikan osoite, Kyröspohjantie 320, Hämeenkyrö, http://www.frantsilanhyvanolonkeskus.fi/

 

 

Muutos on sinulle mahdollisuus lähteä toteuttamaan itseäsi!

 

Rakkaudessa on hyvä
hengähtää. Tunteet aukaista,
siivet auki lennähtää.

Kun ruusun lailla avoimena sielu
vastaa ja alkaa sanoitaa...
Farntsilan sydämessä on hyvä
matkansa aloittaa.

Voit siirtää paperille
tukahdutettua tuskaa, haudata
lepoon pikimustaa. Tarjan
kannatellessa, ohjaamassa
yhdessä empaattisella ja aidolla
lämmöllä kohti omaa voimaa,
joka meissä naisissa on alla. Se
löytyy kuulemalla ja hoivaamalla.

Löytäen värien taian, naiseus
puhkeaa kukkaan ja voit kokea
yhdessä jotain sielun silmin
sisimpääsi. Suosittelen
lämpimästi tätä kaikille naisille.
Salli itsesi tulla naiseksi joa olet!
-Miina

 

MuitaTule Naiseksi - joka Olet -kurssilaisen kokemuksia viestinä muille Naisille:

* Kurssi oli intensiivinen matka omaa naiseuteen. Vahvoja tunteita, paluu lapsuuteen ja syviä oivalluksia itsestään. Kyyneleitä, tanssia, maalausta ja hysteeristä naurua. Yrttisaunan ihania löylyjä ja huikeiden naisten vertaistukea ja ymmärrystä. Voimaannuttavaa joogaa ja ihanaa kasvisruokaa. Kiitos! - Ella

* Suosittelen kurssia kaikenikäisille naisille! Auttaa käsittelemään tunteita, niitä vaikeitakin. Porukan voima on uskomaton, toisista saa paljon tukea ja energiaa. Mukana oli kaikenikäisiä naisia. Maalausta jännitin etukäteen, mutta hyvin se sujui kokemattomaltakin. - M.L.

* Naiskurssilla tehdään paljon tunnetyöskentelyä, koitetaan avata ja sallia kaikenlaisia tunteita. Ryhmädynamiikka oli lämmin ja tukeva. Kiva huomata, että kaikilla osallistujanailla on lopulta aika samalaisia aiheita ja ongelmia.

* Kurssi ei katso ikää tai elämäntilannetta, se on tarkoitettu kaikille naisille. Tule avoimin mielin ottamaan askel sisimpääsi, naiseutesi juurille. <3:lla Marjo

* Kurssi sopii jokaiselle, joka haluaa syventää itsetuntemustaan ihmisenä ja naisena! -Kirsi

* Ympäristö aivan mahtava. Lempeä kurssi, sai olla oma itsensä. - Mimu

* Ihana kurssi, turvallinen paikka avata tunteitaan ja sisäistä maailmaa. Kurssipaikka oli loistava. Sain rohkeutta oman naiseuden ilmaisuun. - A-K
* Kannattaa lähteä, kaikenlainen tunneterapeuttinen työskentely kantaa aina hedelmää! - E.N.
* Ohjaaja loi turvallisen ilmapiirin, jossa jokainen sai jakaa itselleen tärkeitä asioita. Monipuoliset menetelmät olivat sopivia, sopivassa rytmissä, joten jäi omaa ikaa myös pohtia omaa tilannetta. Prosessit pääsivät hyvin käyntiin. Ryhmässä vallitsi rakkudellinen hyvä energia ja ryhmäläiset tukivat toinen toisiaan. -Teija
* Kaikenikäisten naisten tarinat ja yhdistävät naurut -ja itkutkin ovat kannattelevia. - Minttu

 

 

 

frantsila   frantsila2

 Aija ja tytar 2 netti   Koko poppoo netti

Kasi kadessa netti   Spiraalit netti

 

 

 

 

 

 

 

 

Tampereen Tunnekeskus Lumpeenkukka, puh. 040-703 6453, Tammelan puistokatu 26-28, 33100 Tampere