Tule Naiseksi – joka Olet!

–kurssiFrantsilassa 2.-4.2.

Löydä oma feminiinisyytesi, naiseutesi ja intohimosi polku…

Tule kuuntelemaan naiseuttasi, nauttimaan siitä ja herättelemään sitä rauhaisaan luonnonkauniiseen Frantsilan Hyvän Olon Keskukseen!

 

tulenaiseksijokaolet

 

 

Kurssin aikana voit keskittyä itseesi, omaan naiseuteesi, sen olemassaoloon ja voimaan. Kun pääset kiinni tunteisiin, jotka ovat naiseutesi esteenä, voit myös työstää niitä ja löytää niiden alta uusia energisiä ja valovoimaisia puolia itsestäsi.Voit tulla kurssille, vaikka olisit jo aiemmin osallistunut Tule Naiseksi - joka olet kurssille, koska uuden ryhmän kanssa voit löytää taas uusia naisellisia puolia itsestäsi!

Tarja Repo ohjaa kurssilla tunnetyöskentelyä. Tunnetyöskentelyssä käytämme erilaisia luovia ja toiminnallisia menetelmiä, kuten maalaamista, liikettä ja tanssia, musiikkia, hengitystä ja mielikuvatyöskentelyä. Teemana on päästää irti vanhoista negatiivisista ajatusmalleista ja tunteista, jotka liittyvät naiseuteemme ja seksuaalisuuteemme. Maalaamme märkää märällä tekniikalla, jonka avulla voimme purkaa vanhoja tunteita ja ajatusmalleja, sekä luoda jotain uutta ja ainutlaatuista. Aikaisempaa kokemusta taiteellisista menetelmistä ei tarvita! Tarjan johdolla tehdään myös kehoa avaavia meridiaanivenytyksiä.

Tony Dunderfelt kertoo yhdessä Tarja kanssa, miten eroottinen ja seksuaalinen vuorovaikutus herättää uutta naisellista voimaa.Tony kertoo myös miehen tunne-elämästä ja parisuhteen eroottisen jännityksen ylläpitämisestä.

Tutustumme myös kukkatippoihin ja niiden harmonisoivaan vaikutukseen. Jokainen saa mukaansa Naiseus -kukkatipat.

Tule mukaan rohkeasti rentona omana itsenäsi! Ota mukaan joogamatto tai muu alusta ja rennot joustavat vaatteet. Varaa myös mukaasi naisellisia hameita, mekkoja, huiveja, koruja ja kenkiä.

 

Tony ja Tarja Frantsila lahi

 

2.-4.2.2018 kurssi alkaa pe 2.2 klo 16 ( klo 19 illallinen ) ja päättyy su 4.2 n. klo 16 iltapäiväkahvin merkeissä. Kurssille voi tulla perjantai illan aikana, jos klo 16 ei vielä pääse. Lauantain kurssipäivä klo 10-19 (klo 9 aamupala)  ja sunnuntain klo 10-16 (klo 9 aamupala). Kurssiin sisältyy rentouttava yrttisauna, jossa on kaikki Frantsilan hygieniatuotteet käytettävissä.

 

Kurssin vetäjät: Tunnekeskeinen taideterapiaohjaaja ja -hyvinvointivalmentaja Tarja Repo ja kirjailija, psykologi, parisuhdeterapeutti Tony Dunderfelt ja joogaohjaaja Kipa Mikkola.        

Tarja työskentelee tunnekeskeisenä terapeuttina, hyvinvointivalmentajana, kouluttajana ja työnohjaajana Tampereella Tunnekeskus Lumpeenkukassa, ks. lumpeenkukka.fi. Tonysta ja rakkauden kolmesta auringosta voit lukea enemmän iloiseksi.fi sivuilta.

 

Kurssin hinta: 260€ sis. alv, ohjauksen, materiaalit ja kukkatipat. Kurssin hinta työttömille ja kotiäideille 230€, sis. alv, Kurssille otetaan max 14 henkilöä / kurssi. Varausmaksu 100€, joka vähennetään kurssimaksusta. Myös osamaksumahdollisuus!

Sitova ilmoittautuminen  kurssille 12.1 mennessä Tarjalle 040-7036453/tekstiviesti tai tarja@lumpeenkukka.fi. Samalla maksetaan kurssi/varausmaksu Tunnekeskus Lumpeenkukan tilille FI14 4726 0010 0471 78 viestillä: Frantsilan kurssi 2.-4.2.2018

 

Lisätiedot majoituksesta, ruokailusta sekä varaukset: Aija Lento 040-5918742 tai info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi Täysihoitopaketin, johon kuuluu aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja yöpyminen sekä yrttisauna, hinta on 159€ omin lakanoin ja pyyhkein.

 

Naiseutesi on luovuutesi ja seksuaalisuutesi lähde!

 

Kesän 2017 Tule Naiseksi - joka Olet -kurssilaisen kokemuksia viestinä muille Naisille:

* Kurssi oli intensiivinen matka omaa naiseuteen. Vahvoja tunteita, paluu lapsuuteen ja syviä oivalluksia itsestään. Kyyneleitä, tanssia, maalausta ja hysteeristä naurua. Yrttisaunan ihania löylyjä ja huikeiden naisten vertaistukea ja ymmärrystä. Voimaannuttavaa joogaa ja ihanaa kasvisruokaa. Kiitos Tarja, Tony ja Kipa! - Ella

* Suosittelen kurssia kaikenikäisille naisille! Auttaa käsittelemään tunteita, niitä vaikeitakin. Porukan voima on uskomaton, toisista saa paljon tukea ja energiaa. Mukana oli kaikenikäisiä naisia. Maalausta jännitin etukäteen, mutta hyvin se sujui kokemattomaltakin. Ja vielä; Tony on mahtava tyyppi! Ja Tarja; ihanan rauhallinen tyyli ohjata! - M.L.

* Naiskurssilla tehdään paljon tunnetyöskentelyä, koitetaan avata ja sallia kaikenlaisia tunteita. Ryhmädynamiikka oli lämmin ja tukeva. Kiva huomata, että kaikilla osallistujanailla on lopulta aika samalaisia aiheita ja ongelmia.

* Kurssi ei katso ikää tai elämäntilannetta, se on tarkoitettu kaikille naisille. Tule avoimin mielin ottamaan askel sisimpääsi, naiseutesi juurille. <3:lla Marjo

* Kurssi sopii jokaiselle, joka haluaa syventää itsetuntemustaan ihmisenä ja naisena! -Kirsi

* Ympäristö aivan mahtava. Lempeä kurssi, sai olla oma itsensä. - Mimu

* Ihana kurssi, turvallinen paikka avata tunteitaan ja sisäistä maailmaa. Kurssipaikka oli loistava. Sain rohkeutta oman naiseuden ilmaisuun. - A-K
* Kannattaa lähteä, kaikenlainen tunneterapeuttinen työskentely kantaa aina hedelmää! - E.N.
* Kaikenikäisten naisten tarinat ja yhdistävät naurut -ja itkutkin ovat kannattelevia. - Minttu

 

 

 

 

 

 

 

 

frantsila frantsila2

 

Kuva 8 minä kukkatippapullo Kuva 17 äänirautapuhdistusta

 

kuva1 Kuva 18 Vihtori tanssi

 

 

 

 

Tule Naiseksi – joka Olet!

–illat Tunnekeskus Lumpeenkukassa jatkuvat torstaina 5.10 klo 17.30-20.30

 

Tunnekeskus Lumpeenkukassa on alkamassa naisten illat, joissa voit keskittyä itseesi, omaan naiseuteesi, sen olemassaoloon ja voimaan. Kun pääset kiinni tunteisiin, jotka ovat naiseutesi ja eteenpäin menemisen esteenä, voit myös työstää niitä ja löytää niiden alta uusia energisiä ja valovoimaisia puolia.

 

Käsittelemme illoissa mm. häpeää, pelkoja, vihaa ja turhautumista, joita naiset kantavat itsessään. Nämä lukkiutuneet tunteet estävät naisen eteenpäin menemistä elämässä. Nämä lukot ovat usein tiedostamattomia, mutta tunnekeskeisillä menetelmillä ne saadaan tietoisuuteen ja käsiteltyä.

 

Syksyn illat ovat seuraavat : torstaina 5.10, 26.10, 16.11 ja 7.12 klo 17.30-20.30. Ilta pidetään, jos ilmoittautuneita on vähintään kuusi.

 

Hinta on 45€/ilta, sis. alv24%, materiaalit ja teen sekä pientä purtavaa. Kurssi maksetaan Tunnekeskus Lumpeenkukan tilille ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen saman viikon maanantaihin mennessä.

 

Kurssin vetäjänä toimii Logoart -taideterapeutti, tunne- ja vuorovaikutuskouluttaja, luontaisterapeutti Tarja Repo

 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset Tarjalle : 040-7036453 tai tarja@lumpeenkukka.fi

 

 

Tampereen Tunnekeskus Lumpeenkukka, puh. 040-703 6453, Tammelan puistokatu 26-28, 33100 Tampere