Tunnekeskeinen hyvinvointivalmentaja -koulutus alkaa helmikuussa 2018

 

Puu Violetti pyristetty kulma

 

Uusi ja innostava henkisen hyvinvoinnin ja tunnetietoisuuden koulutus, tunnekeskeinen hyvinvointivalmennus -ohjelma on alkanut Tampereella. Nyt sinulla on mahdollisuus saada myös hyvinvointivalmennuksesta ammatti ja jatkaa opintoja tunnekeskeisessä hyvinvointivalmentaja -koulutuksessa.

Hyvinvointivalmentaja koulutus on hyvinvointi- ja tunnetietoisuuteen valmentava kokonaisuus, joka auttaa sekä opiskelijaa että valmennettavaa ymmärtämään hyvinvointia monipuolisesti ottaen huomion ihmisen tunteet, mielen ja tietoisuuden, sosiaalisuuden, henkisen ulottuvuuden ja elämänvoiman.
Tunnekeskeinen hyvinvointivalmentaja -koulutus antaa sinulle valmiudet toimia hyvinvoinnin valmentajana. Koulutus painottuu tunteisiin, valmennettavan oman elämän polun selkeyttämiseen, henkisen kasvun ja oman itsetuntemuksen vahvistamiseen. Voit myös ottaa rinnalle kehonhoitaja- ja taideterapiaohjaajakoulutuksen, jotta saat kokonaivaltaisen kuvan ihmisestä ja hänen hyvinvoinnistaan. Ks.lisää


Koulutusohjelman aikana opitaan kuinka tunne-ja vuorovaikutustaidoista sekä ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin vaikuttavista menetelmistä on apua valmennuksessa. Perinteinen kiinalainen filosofia auttaa sinua ymmärtämään ymmärtämään tunteiden, mielen ja fyysisen kehon yhteyden. Taideterapia ja kukkatipat tukevat tunnetyöskentelyä lempeällä tavalla.

Tunnekeskeinen hyvinvointivalmentaja -koulutus voi olla täydentävä osio omaan työhösi tai voit saada siitä uuden ammatin.

Tunnekeskeiseen hyvinvointivalmentaja -koulutukseen otetaan 10-12 opiskelijaa. Tarkempi koulutusohjema on saatavissa syksyllä 2017.

llmoittautumiset ja tiedustelut: Tarja Repo, 040-7036453 tai info@lumpeenkukka.fi 

 

Kouluttajat

Tarja Repo  tony-border Elina Akola
 
Janita   
Tarja Repo
Tunnekeskeinen terapeutti ja -ohjaaja, 
kiinalaisen lääketieteen asiantuntija, 
henkisen kasvun kouluttaja
 
 

Tony Dunderfelt
Psykologi
Tietokirjailija
Uskontotieteilijä
Parisuhdeterapeutti

Elina Akola
FM, aikuispedagogi
Associated Certified Coach
Janita Palmroth
Taideterapiaohjaaja -opiskelija
 
         

 

Opintokokonaisuus

Opintojen sisältöä:

- Dialogiset, ratkaisukeskeiset ja narratiiviset menetelmät valmennuksessa

- Luovat menetelmät valmennuksessa

- Kukkaterapiatippojen käyttäminen valmennuksen tukena

- Mielen ja tunteiden hallinnan syventäminen sekä harjoitteita

- Tunne- ja vuorovaikutustaitojen syventäminen

- Itsetuntemuksen syventäminen

- Taideterapeuttisten menetelmien syventäminen

- Perinteisen kiinalaisen lääketieteen filosofian syventäminen

Koulutuksen tavoitteet

Valmentaja -koulutuksen tavoitteena on oppia ymmärtämään valmennettavan näkökulmasta kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja tunne- ja vuorovaikutustaitojen merkitys.Tavoitteena on myös oppia tukemaan valmennettavan sisäisen itsensä tiedostamista, luovuuden aukeamista tai ratkaisujen löytämistä sekä kuuntelevan dialogisen keskustelun että luovien ratkaisukeskeisten ja narratiivisten menetelmien avulla.

Koulutuksen pituus: n.12-16 kuukautta, koulututus alkaa helmikuussa 2018 tai kun koulutus täyttyy. Koulutuskokonaisuus ilmoitetaan myöhemmin. Voit valita eri moduleita ja suorittaa opintoja omaan tahtiisi.

Tunnekeskeiseen hyvinvointivalmennus -ohjelmaan  valitaan koulutettavat haastattelun perusteella. Pohjakoulutusvaatimus on tunnekeskeinen hyvinvointivalmennus -ohjelma, jossa pääset itse testaamaan tunnekeskeisiä menetelmiä.

Tuntimäärä

Tuntimäärävaatimukset ilmoitetaan myöhemmin.

Hinnat:

Hinnat moduleille ilmoitetaan myöhemmin.

Kouluttajat

Tarja Repo, voimavarakeskeinen työnohjaaja, tunne- ja vuorovaikutuskouluttaja, henkisen kasvun kouluttaja, logoart -taideterapeutti, kiinalaisen lääketieteen asiantuntija, kukkaterapeutti.

Tony Dunderfelt, psykologi

Elina Akola, FM, aikuispedagogi, Associated Certified Coach;

Kouluttaja-avustaja:
Janita Palmroth

Kysy lisätietoja ja varaa haastetteluaika Tarjalta, 040-7036453 tai tarja@lumpeenkukka.fi.

Tampereen Tunnekeskus Lumpeenkukka, puh. 040-703 6453, Tammelan puistokatu 26-28, 33100 Tampere