Tunnekeskeinen hyvinvointivalmentaja -koulutus alkaa huhtikuussa 2018

 

Puu Violetti pyristetty kulma

 

Tunnekeskeinen hyvinvointivalmentaja koulutus on ihmistä monipuolisesti tarkasteleva vuoden kestävä kokonaisuus. Koulutus valmentaa ymmärtämään yksilön hyvinvointia ottaen huomion ihmisen tunteet, mielen, kehon ja tietoisuuden, sosiaalisuuden, henkisen ulottuvuuden ja elämänvoiman. Koulutuksessa keskeisenä osana ovat oman elämän polun selkeyttäminen, ihmisen henkinen kasvu, ihmissuhteiden toimivuus ja oman itsetuntemuksen vahvistaminen värityöskentelyn ja keskustelun avulla.

  • Koulutusohjelma on myös sinulle opiskelijana muutosprosessi. Koulutus avaa sinulle uusia ovia ja näkökulmia elämääsi. Kun opit itsestäsi, voit valmentaa myös muita. Tulet myös oivaltamaan oman tarkoituksesi ja merkityksesi elämässäsi yhä selkeämmin.

Koulutus antaa sinulle työkalut valmentajana toimimiseen. Koulutus voi olla myös täydentävä osio omaan työhösi. Voit myös jatkaa koulutuksen jälkeen tunnekeskeisessä terapia -koulutuksessa.  Ks.lisää

Tunnekeskeiseen hyvinvointivalmentaja -koulutukseen otetaan 10-12 opiskelijaa. Tarkemman koulutusohjeman voit pyytää osoitteesta info@lumpeenkukka.fi 

llmoittautumiset ja tiedustelut: Tarja Repo, 040-7036453 tai info@lumpeenkukka.fi 

 

Kouluttajat

Tarja Repo  tony-border Elina Akola
 
   

Tarja Repo
Tunnekeskeinen terapeutti
ja 
-hyvinvointivalmentaja, 
henkisen kasvun kouluttaja  

Tony Dunderfelt
Psykologi
Tietokirjailija
Uskontotieteilijä

Elina Akola
FM, aikuispedagogi
Associated Certified Coach
   
         

 

Opintokokonaisuus

Opintojen sisältöä mm:

- Dialogisuus ja ratkaisukeskeisyys valmennuksessa

- Luovat menetelmät ja värien merkitys valmennuksessa

- Kukkaterapiatipat valmennuksen tukena

- Tunneälyn käyttäminen valmennuksessa

- Tunteet vuorovaikutteisessa valmennuksessa

- Vuorovaikutuksen eri tasot

- Itsetuntemus valmennuksessa

- Henkinen psykologia valmennuksen tukena

- Tunteiden, mielen ja kehon yhteyden ymmärtäminen

- Tunnekeskeisen hyvinvointivalmennuksen abc

Koulutuksen tavoitteet

Koulutettava oppii

- ymmärtämään kokonaisvaltaista hyvinvointia kokemuksellisesti erityisesti tunne-ja vuorovaikutustaitojen kautta.

- tukemaan asiakkaan sisäisyyden ja luovuuden aukeamista ja ratkaisujen löytämistä.

- ymmärtämään herkkyyden, ituitiivisuuden ja kuuntelemisen merkityksen asiakastyössä.

- värien kanssa työskentelemisen

- valmennuksen läpiviemistä.

Koulutuksen pituus: n.12 kuukautta, koulututus alkaa huhtikuussa 2018. Koulutuksen alkamiseen tarvitaan minimiosallistujamäärä. Pyydä tarkempi koulutuskokonaisuus: info@lumpeenkukka.fi

Tunnekeskeiseen hyvinvointivalmentaja -koulutukseen valitaan koulutettavat vapaamuotoisen hakemuksen perusteella. Mahdollisesti myös haastattelun perusteella.

Tuntimäärä

Läsnäolotuntimäärä on 192h. Lisäksi on vertaismentorointi ja yksilövalmennusharjoituksia yhteensä 25 x 1,5h, ryhmävalmennusharjoituksia 5 x 2h ja etätehtäviä n. 100h

Koulutuspäivät:

Koulutuspäivät ovat torstai ja perjantai klo 10-17 noin joka kuukausi: 12.-13.4, 17.-18.5, 14.-15.6, 2.-3.8, 30.-31.8, 27.-28.9, 25.-26.10, 29.-30.11, 10.-11.1.2019, 7.-8.2, 7.-8.3, 4.-5.4

Hinnat:

Koulutuksen hinta: 3900€ sis. alv 24%. Koulutuksen paikanvarausmaksu on 400€, joka maksetaan kun koulutettava varmistaa paikkansa koulutuksessa. Loppumaksun 3500€ voi maksaa kerralla tai osissa 10 x 355€ ( =3550€, sis. alv 24% ja laskutuslisän 50€). Lisäkustannukset: Materiaalipaketti, joka koostuu väreistä ja niihin liittyvistä tarvikkeista. Kukkaterapiatipat valmennuskäyttöön.

Maksu- ja peruutusehdot:

Paikan vastaanottaminen koulutukseen on sitovaa. On tärkeää miettiä osallistumismahdollisuutesi, koska koulutus on hyvin intensiivinen. On tärkeää, että osallistut jokaiseen osioon.

Peruutukset ennen koulutuksen alkua: Maksettua paikanvarausmaksua, 400€ ei palauteta muuta kuin pätevää lääkärintodistusta vastaan. Alle 30 vrk ennen koulutusta: ilman lääkärintodistusta tehdyistä peruutuksista peritään 50% koulutuksen kokonaishinnasta =1950€ sis. 400€ paikanvarausmaksun.

Koulutuksen keskeyttäminen: Mikäli peruutus tapahtuu opintojen jo alettua, osallistujalta peritään koko koulutusmaksu . Lääkärintodistuksella keskeytettyjen opintojen maksu katsotaan jokaisen koulutettavan kanssa erikseen tilanteesta riippuen. Jo maksettuja koulutusmaksuja ei palauteta keskeytyksen vuoksi.  

Kouluttajat

Tarja Repo, tunnekeskeinen hyvinvointivalmentaja, tunnekeskeinen terapeutti, voimavarakeskeinen työnohjaaja, tunne- ja vuorovaikutuskouluttaja, henkisen kasvun kouluttaja, kiinalaisen lääketieteen asiantuntija, luontaisterapeutti.

Tony Dunderfelt, psykologi, tietokirjailija, uskontotieteilijä

Elina Akola, FM, aikuispedagogi, Associated Certified Coach;

Tunnekeskeisessä hyvinvointivalmennusohjelmassa olleen kokemus:

”Itselläni on ollut teini -iästä lähtien masennustaipumusta, joka on johtunut todella paljon siitä, etten ole osannut käsitellä tunteita, kun siihen ei ole ollut mallia. Ikävät tunteet olen oppinut lokeroimaan sisälle itseen ja kätkemään muilta positiivisuuden ja huumorin taakse, tottunut olemaan muille kuuntelija ja olkapää mutten ole itse osannut jakaa murheita. Sitä pitäisi opetella mutta uskon että opin myös sen. Itselle suuri käännekohta on ollut oman erityisherkkyyden hoksaaminen, ymmärrys itseä kohtaan paremmin ja lempeä hyväksyminen ja nyt Tunnekeskus Lumpeenkukassa alkanut tunne -ja taidekeskeinen koulutus, jossa on oppinut tunnistamaan tunteita, maalaamaan surua ja muuta pois sisältä, kirjoittaminen ja monet tehokkaat harjoitukset. Lisäksi monista kirjoista on löytynyt hyviä käytännön harjoituksia, mm.Tony Dunderfeltin irti tunnekoukuista.

Nyt on ihana, välillä kipeä, tunteikas matka omaan itseen alkanut ja on kevyempi olla, kehokin on rennompi ja joustavampi jo jonkin verran kun itsellä tunnelukot teki kehossakin paljon hallaa ja niitä hoidettiin vain fyysisinä sairauksina eikä syvemmältä, syitä sairastumisille. Tunneasiat on aina kiinnostanut ja olen niistä paljon lukenut, jotain apua saanutkin mutta nyt vasta toden teolla löytynyt keinoja päästä työstämään niitä. Myös kukkatipoista on ollut apua. Itseluottamusta, valoa, rakkautta ym. on alkanut näkymään enemmän.”

-        -Katri Kulonen

 

Kysy lisätietoja Tarjalta, 040-7036453 tai tarja@lumpeenkukka.fi.

Tampereen Tunnekeskus Lumpeenkukka, puh. 040-703 6453, Tammelan puistokatu 26-28, 33100 Tampere