Kasvohieronta- ja kasvoakupunktiokoulutus 29.-30.3.2019 ja toinen kahden päivän jakso yhdessä sopien


Kasvohieronta- ja kasvoakupunktiokoulutus perustuu kiinalaisen lääketieteen meridiaaniteoriaan ja akupisteisiin. Tämä yhteensä neljän päivän koulutus on tarkoitettu hoitajille, terapeuteille ja kauneudenhoitoalan ammattilaisille. Koulutuksessa saat myös näkemyksen tunteiden ja ihon hyvinvoinnin yhteydestä. Koulutus on sinulle myös henkisen kasvun tukemista.

 

Koulutuksessa käydään läpi sekä kasvojen että pään alueen meridiaanit ja useita akupisteitä, opitaan kasvojen pään sekä niskan alueen hoito. Hieronta tehdään ayurvedisella Shirodara hoito-ja hierontaöljyllä, jota käytetään kasvojen ja pään alueen hoidossa. Öljy ja hoito rentouttavat, rauhoittavat, lisäävät levollisuutta ja laukaisevat stressiä. Hoito vaidaan tehdä myös ilman neuloja, mutta neulat tehostavat hoidon vaikutuksia. Hoito on helppo tehdä myös itselle!

 

Koulutus avaa sinulle myös tunteiden merkityksen iho-ongelmissa. Samalla sinulle avutuu kehon, mielen ja tunteiden kokonaisvaltasuus.

 

Kasvohoidon vaikutuksia:

- avaa kasvoille luonnollisen ja levollisen ilmeen

- vähentää ryppyjä ja estää ryppyjen muodostumisen

- rentouttaa ja rauhoittaa mielen, vähentää sressiä

- poistaa jännityksiä niskasta, kasvoista ja rentouttaa koko kehon

- kirkastaa silmät ja virkistää aivotoimintaa

- avaa lukkiutuneita tunteita


Koulutusviikonloppujen välillä tehdään harjoitushoitoja, samoin toiden koulutusviikonlopun jälkeen. Kouluttajalle tehdään vielä näytehoito, jonka jälkeen koulutuksesta saa todistuksen. Näytehoito kouluttajalle on myös opetustilanne. Kirjattuja harjoitushoitoja tehdään vähintään 20 kpl.
Koulutuksessa elokuussa 2015 olleen kokemus: "Kurssiviikonloppu oli hyvin intensiivinen muttei ollenkaan liian raskas. Asiat käytiin hyvin ja perinpohjaisesti läpi ennen käytännön harjoituksia. Kurssin vetäjä ehti hienosti kiertää jokaisen parin luona opastamassa. Itselle ei ainakaan jäänyt mitään asiaa kysymysmerkiksi. Muistiinpanot, jotka oli jänennelty hyvin, saatiin pitkälti valmiiksi. Johdonmukaisuus oli myös positiivinen asia kurssilla. Suosittelen kaikille lämpimästi!"-Katja-

Kouluttajana toimii akupunktio- ja shiatsuterapeutti Tarja Repo
Paikka: Tunnekeskus Lumpeenkukka
Aika:  pe 29.3 klo 10-17 / la 30.3 klo 10-17 ja toinen kaksi päivää yhdessä sopien
Hinta: koko koulutuksen hinta 540€ sis. alv 24%, koulutuksen, materiaalin ja päiväkahvit
Ilmoittautuminen Tarjalle 4.3.2019 mennessä, 040-7036453 tai tarja @lumpeenkukka.fi.  Koulutuspaikan varausmaksu on 100€, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.. Loppumaksu 440€€ maksetaan 4.3 mennessä tai sovitusti Tunnekeskus Lumpeenkukan tilille FI14 4726 0010 0471 78. Peruutusehto: Varausmaksu  palautetaan, jos kurssi peruuntuu tai kurssilaisen sairastuttua lääkärin todistusta vastaan. Ilmoittautuminen ja tiedustelut: Tarja p. 040-7036453 / tarja@lumpeenkukka.fi
Koulutukseen mahtuu 8-10 osallistujaa.
kasvoakupunktio

Tampereen Tunnekeskus Lumpeenkukka, puh. 040-703 6453, Tammelan puistokatu 26-28, 33100 Tampere