Seinamaalaus Lumme"Tervetuloa Tunnekeskus Lumpeenkukkaan! Tunnekeskus Lumpeenkukan nimi kuvaa tunteiden kanssa työskentelyä, yhteistyötä monien osaajien kanssa sekä puhtautta, totuutta ja ihmisen sielua  kauneimmillaan. Lumme nousee järven mudasta veden pinnalle kukoistamaan. Tunnetta symboloi vesi, jossa Lumme kasvaa. Voit siis lähteä täällä etsimään omaa sieluasi, puhtauttasi, henkisyyttäsi ja fyysistä hyvinvointiasi osaavien työntekijöiden tuella."

- Tarja Repo

 

Tunnekeskus Lumpeenkukan tavoitteellisena toimintana on syrjäytymisvaarassa olevien nuorten auttaminen. Tunnekeskus Lumpeenkukassa toimivat Siipesi kantavat työpajat, joissa nuoret saavat apua elämänhallintaansa ja oppivat tunne- ja vuorovaikutustaitoja.

Tunnekeskus Lumpeenkukasta löydät myös kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevat hoito-, terapia- ja valmennuspalvelut. Lumpeenkukassa perinteiset luonnolliset hoitomuodot sekä nykyaikaiset menetelmät kohtaavat. Tarjoamme monipuolisia hyvinvointipalveluja niin keholle, mielelle kuin tunteillekin. Lumpeenkukassa olemme valmiita kohtaamaan sekä alitajunnassa olevia vanhoja malleja, että valoisan tietoisuuden hyveitä, voimavaroja ja sisäistä viisautta. Tunnekeskus Lumpeenkukka on myös henkisen kasvun paikka. Kanssasi työskentelevät omien alojensa ammattilaiset, joilla on takanaan useiden vuosien kokemus ihmisten auttamisesta. Teemme työtä aidosti ja sydämellä – Sinun hyvinvointisi tähden!
Lumpeenkukasta saat monipuolista apua ja osaamista, mm.

 

tarja 19 nettiversio

  • Voimavarakeskeinen työnohjaus
  • Tunnekeskeinen terapia ja-hyvinvointivalmennus
  • Vyöhyketerapia
  • Akupunktio
  • Shiatsuterapia
  • Homeopatia
  • Osteopatia
  • Kukkaterapia

 

Lumpeenkukan koulutustilassa henkilökunta pitää luentoja, koulutuksia, kursseja ja ryhmiä. Koulutustilaa ja terapiahuoneita voivat vuokrata myös ulkopuoliset tilapäiseen tai jatkuvampaan tarpeeseen.

Tunnekeskus Lumpeenkukka etsii lääkäriä, työnohjaajia, terapeutteja ja muita yhteistyöstä kiinnostuneita joukkoonsa!

 

Tervetuloa pysähtymään hetkeksi - rentoutumaan, oivaltamaan ja eheytymään! 

 

                          

Iloiseksi - Mieskurssi la 6.4.2019 klo 11-17

Psykologi Tony Dunderfelt on kehittänyt uuden ILOISEKSI näkemyksen rakkaudesta. Se syvästi kaivattu rakkauden valo ja ilo syntyvät ei vaan yhden, vaan kolmen rakkauden auringon kautta: Läheisyys, Vetovoima ja Seksuaalisuus.Kurssilla käsitellään nykyajan pariskunnan tilaa, miehen ja naisen välistä vetovoimaista vuorovaikutusta, oman ja rakkaan ns. kiihotuksen polun tuntemista ja naisen ja miehen seksuaalisuutta. Ks. lisää.

***      ***      ***      ***      ***      ***      ***      ***      ***      ***      ***

Ajatuksella kohti unelmia -kurssi 23.3.2019 klo 11-15
Väreillä, ajatuksillamme ja symboleilla on voimakas vaikutus siihen, miten voimme saavuttaa sen, mitä toivoisimme elämämme olevan. Alitajunnassamme olevat tiedostamattomat esteet voidaan myös poistaa värien avulla. Piirustustaitoa kurssilla ei kurssilla tarvita! Ks. lisää

***      ***      ***      ***      ***      ***      ***      ***      ***      ***      ***

Kasvohieronta- ja kasvoakupunktiokoulutus 29.-30.3.2019 ja toinen jakso sovitusti

Kasvohieronta- ja kasvoakupunktiokoulutus perustuu kiinalaisen lääketieteen meridiaaniteoriaan ja akupisteisiin. Tämä yhteensä neljän päivän koulutus on tarkoitettu hoitajille, terapeuteille ja kauneudenhoitoalan ammattilaisille. Koulutuksessa saat myös näkemyksen tunteiden ja ihon hyvinvoinnin yhteydestä. Koulutus on sinulle myös henkisen kasvun tukemista. Ks.lisää.

***      ***      ***      ***      ***      ***      ***      ***      ***      ***      ***

Tule Naiseksi - joka Olet -kurssi Frantsilassa 7.-9.6.2019
Muutos on sinulle mahdollisuus! Tule löytämään itsestäsi voima muutokseen. Olet ehkä miettinyt pitkään jotain unelmaasi, mutta sen toteuttaminen tuntuu mahdottomalta. Lähde tutkimaan sisintäsi ja herättelemään sitä rauhaisaan luonnonkauniiseen Frantsilan Hyvän Olon Keskukseen Hämeenkyröön.  Ks. lisää

***      ***      ***      ***      ***      ***      ***      ***      ***      ***      ***

Ayurvedisen lääketieteen harjoittaja Ossi Viljakainen, vastaanotot 12.-13.2, 12.-13.3, 9.-10.4, 7.-8.5 ja 18.-19.6

Vastaanotolla ayurvedisen lääketieteen harjoittaja suorittaa perinteisen Ayurvedisen pulssinluennan, jonka perusteella saadaan tietoa elinten, kudosten ja kehon eri järjestelmien tilasta ja tasapainosta. Näiden pohjalta annettaan mm. suosituksia ruokavaliosta ja soveltuvista mausteyrteistä ja ayurvedisistä yrttivalmisteista. Vastaanotolla pyritään löytämään ratkaisu mahdollisiin vaivoihin ja terveysongelmiin. Vastaanotto kestää noin tunnin.

Ajanvaraukset suoraan netistä: http://ayurvedaklinikka.fi/ajanvaraus

Hinta 75€ (voimassa 31.12.2018 asti)

Tiedustelut: 045-125 5674 / Ossi

***      ***      ***      ***      ***      ***      ***      ***      ***      ***      ***

 

Tampereen Tunnekeskus Lumpeenkukka, puh. 040-703 6453, Tammelan puistokatu 26-28, 33100 Tampere