Seinamaalaus Lumme"Tervetuloa Tunnekeskus Lumpeenkukkaan! Tunnekeskus Lumpeenkukan nimi kuvaa tunteiden kanssa työskentelyä, yhteistyötä monien osaajien kanssa sekä puhtautta, totuutta ja ihmisen sielua  kauneimmillaan. Lumme nousee järven mudasta veden pinnalle kukoistamaan. Tunnetta symboloi vesi, jossa Lumme kasvaa. Voit siis lähteä täällä etsimään omaa sieluasi, puhtauttasi, henkisyyttäsi ja fyysistä hyvinvointiasi osaavien työntekijöiden tuella."

- Tarja Repo

 

Tunnekeskus Lumpeenkukan tavoitteellisena toimintana on syrjäytymisvaarassa olevien nuorten auttaminen. Tunnekeskus Lumpeenkukassa toimivat Siipesi kantavat työpajat, joissa nuoret saavat apua elämänhallintaansa ja oppivat tunne- ja vuorovaikutustaitoja.

Tunnekeskus Lumpeenkukasta löydät myös kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevat hoito-, terapia- ja valmennuspalvelut. Lumpeenkukassa perinteiset luonnolliset hoitomuodot sekä nykyaikaiset menetelmät kohtaavat. Tarjoamme monipuolisia hyvinvointipalveluja niin keholle, mielelle kuin tunteillekin. Lumpeenkukassa olemme valmiita kohtaamaan sekä alitajunnassa olevia vanhoja malleja, että valoisan tietoisuuden hyveitä, voimavaroja ja sisäistä viisautta. Tunnekeskus Lumpeenkukka on myös henkisen kasvun paikka. Kanssasi työskentelevät omien alojensa ammattilaiset, joilla on takanaan useiden vuosien kokemus ihmisten auttamisesta. Teemme työtä aidosti ja sydämellä – Sinun hyvinvointisi tähden!
Lumpeenkukasta saat monipuolista apua ja osaamista, mm.

 

tarja 19 nettiversio

  • Voimavarakeskeinen työnohjaus
  • Tunnekeskeinen terapia ja-hyvinvointivalmennus
  • Vyöhyketerapia
  • Akupunktio
  • Shiatsuterapia
  • Homeopatia
  • Lymfahoidot
  • Psykoterapia

 

Lumpeenkukan koulutustilassa henkilökunta pitää luentoja, koulutuksia, kursseja ja ryhmiä. Koulutustilaa ja terapiahuoneita voivat vuokrata myös ulkopuoliset tilapäiseen tai jatkuvampaan tarpeeseen.

Tunnekeskus Lumpeenkukka etsii lääkäriä, työnohjaajia, terapeutteja ja muita yhteistyöstä kiinnostuneita joukkoonsa!

 

Tervetuloa pysähtymään hetkeksi - rentoutumaan, oivaltamaan ja eheytymään! 

 

 

 

                          

Voimavarakeskeinen luova työnohjaus, Tarja Repo

Tunnekeskus Lumpeenkukka tarjoaa voimavarakeskeistä luovaa työnohjausta. Tarja Repo on erikoistunut toiminnalliseen, tunnekeskeiseen, taidepainotteiseen, luovaan työnohjaukseen. Ks. lisää

***      ***      ***      ***      ***      ***      ***      ***      ***      ***      ***

Tule Naiseksi - joka Olet -kurssit Frantsilassa 16.-18.7 ja 20.-22.7.2018

Tule kuuntelemaan naiseuttasi, nauttimaan siitä ja herättelemään sitä rauhaisaan luonnonkauniiseen Frantsilan Hyvän Olon Keskukseen.  Ks. lisää

***      ***      ***      ***      ***      ***      ***      ***      ***      ***      ***

Ayurveda-terveyskonsultti Ossi Viljakainen, konsultaatiot elokuussa 2018

Terveyskonsultaatiossa Ayurveda­konsultti suorittaa perinteisen Ayurvedisen pulssinluennan, jonka perusteella saadaan tietoa elinten, kudosten ja kehon eri järjestelmien tilasta ja tasapainosta. Näiden pohjalta konsultti antaa mm. suosituksia ruokavaliosta ja soveltuvista mausteyrteistä ja ayurvedisistä yrttivalmisteista. Vastaanotolla pyritään löytämään ratkaisu mahdollisiin vaivoihin ja terveysongelmiin. Vastaanotto kestää noin tunnin.

Ajanvaraukset ja tiedustelut:
puh. 045-125 5674 / Ossi

***      ***      ***      ***      ***      ***      ***      ***      ***      ***      ***

 

Tampereen Tunnekeskus Lumpeenkukka, puh. 040-703 6453, Tammelan puistokatu 26-28, 33100 Tampere